Cei mai mulți producători auto au mers cu frâna de mână trasă în 2020 și 2021. Dacă înainte de pandemie erai indecis în legătură cu viitoarea achiziție, acum lucrurile sunt și mai complicate și mai perioadele de așteptare mai îndelungate.

Ce să iei, ce să nu iei? Cât să mai aștepți? Ei bine, soluția vine de la Tudor Bratu și Costin Giurgea. Băieții au descoprit noua platformă de prospectare și facilitare cumpărare mașini noi, lansată de Autovit.ro, și au analizat ofertele mai multor producători.

Autovit.ro/masini-noi este un agregator de autovehicule noi disponibile în România și un comparator de modele și versiuni auto, care îți pune la dispoziție specificații, dotări și prețul fiecărei mașini. Chestia tare este că în prețul final este calculat și discountul oferit prin  Programul Rabla. Asta-i chiar tare!

Până în prezent, în platformă au fost înrolate peste 5.500 de configurații de mașini noi ale unor producători precum Citroen, Dacia, Honda, Lexus, Nissan, Opel, Peugeot, Renault și Toyota.

Cum folosești eficient platforma www.autovit.ro/masini-noi/

Pe site găsești modele de mașini noi disponibile pentru vânzare și programare test drive, de la partenerii auto enunțati mai sus. Când selectezi o marcă și un model auto, ți se va deschide o pagină cu toate informațiile necesare despre mașină. Poți compara dotări și prețul final, cu TVA, la care se aplică reducerea oferită prin Programul Rabla.

Conform noilor reglementări de funcționare a programului Rabla Clasic, valoarea voucherelor de discount oferite la achiziționarea unei mașini noi diferă în funcție de numărul de rable cedate, vechimea lor, tipul de carburant al autoturismului nou cumpărat și nivelul de noxe al acestuia.

Un alt instrument util pentru stabilirea discountului de care poți beneficia este Calculatorul Rabla, disponibil tot pe site-ului Autovit.

După ce ai o listă scurtă de mașini noi care crezi că ți s-ar potrivi, ai două variante la un click distanță: cere test drive sau cere o oferă personalizată. 

Te lăsăm cu Bratu și Giugea, să-ți explice mai multe despre această platformă unică în România!

Cauți mai mult de atât? Intră pe www.autovit.ro. Acum chiar le ai pe toate!