Și iată un secret, nu ai nevoie de diplomă de la Institut. Tot ce trebuie să faci este să respecți câțiva pași simpli și să dai frâu liber creativității. În materialul video de mai jos vei descoperi etapele pe care trebuie să le parcurgi atunci când folosești cele două efecte decorative de la Köber, dar și ustensilele de care ai nevoie pentru a putea demara noul tău proiect de suflet.
Să trecem la treabă!
 

Prezentare Cordoba
 

Sistem pe bază de apă pentru finisări decorative ale suprafeţelor interioare. Finisajele decorative Cordoba sunt produse cu nuanţe cromatice schimbătoare ce au în compoziţie pigmenţi speciali sidefaţi, materiale de umplutură şi aditivi speciali. Sistemul este utilizat pentru a crea interioare privilegiate, exclusiviste, cu efecte decorative diverse în funcţie de fantezia aplicatorului. Catifelaţi şi moi la atingere, pereţii pe care se aplică finisajul decorativ Cordoba conferă ambiente antice, misterioase, dar şi contexte moderne, elegante, rafinate. Ideal pentru hoteluri, sedii de firmă, clădiri istorice, vile, etc.
 

Prezentare Calcio Vecchio
 

Finisajele decorative Calcio Vechio sunt produse pe bază de pigmenţi sidefaţi, cu reflexe irizante, material de umplutură şi aditivi speciali. Destinat finisajelor decorative interioare, sistemul Calcio Vecchio are un aspect de metal brut, neprelucrat, care are capacitatea de a personaliza orice încăpere, fie în stil clasic, de epocă, fie în stil modern, contemporan. Pe lângă strălucirea deosebită pe care o afişează datorită pigmenţilor sidefaţi din compozitie, suprafeţele acoperite cu finisajul decorativ Calcio Vecchio sunt şi plăcute la atingere, având o textură asemănătoare nisipului, uşor aspră.
 

 

Despre Köber

 
Cu o experienţă de peste 30 de ani, Köber este lider necontestat al pieţei româneşti de lacuri şi vopsele pentru uz casnic şi industrial. Companie privată, cu capital 100% românesc, Köber îşi propune în mod constant să-şi depăşească propriile limite şi să creeze în permanenţă produse performante, sustenabile, la standarde internaţionale de calitate.
Köber deţine, pe lângă un departament propriu de cercetare şi dezvoltare, o unitate modernă de producţie a lacurilor şi vopselelor industriale situată în Turtureşti (jud. Neamţ), o unitate de producţie a lacurilor şi vopselelor de uz casnic în Săvineşti (jud. Neamţ) şi o unitate de producţie a centralelor termice proprii, sub brandul Motan, situată în localitatea Vaduri (jud. Neamţ).