1. Charlie Sheen isi spune "masina de facut sex". S-a internat de mai multe ori in clinici de specialitate, dar nu s-a vindecat. Ba chiar a si renuntat sa mai incerce. Ii place sa plateasca pentru sex, ca sa nu mai piarda timpul cu preludiul.

sex

2. Colin Farrell nu se poate abtine de la sex si marturiseste ca se simte ca sub efectul unei vraji cand vede o femeie frumoasa. Niciuna nu i-ar scapa, daca nu ar mai avea si altceva de facut.

3. David Duchovny a fost dat afara din casa de Tea Leoni, care nu a mai putut sa-i inghita nesfarsitele aventuri. Prin urmare, Duchovny s-a internat si el intr-o clinica sa se trateze.

4. Tommy Lee si sexul sunt ca sacul si peticul. Au facut furori casetele lui cu Pamela Anderson, insa intre timp Tommy Lee a urmat un tratament de specialitate si spera sa scape de dependenta de sex.

5. Tiger Woods, cel mai bun jucator de golf din istorie, s-a retras din activitatea sportiva ca sa-si trateze dependenta de sex. Si-a inselat sotia cu 10 femei, printre care si vedete porno. La partaj, sotia lui Woods a primit cate 10 de milioane de dolari pentru fiecare amanta a acestuia.

6. Jesse James a fost parasit Sandra Bullock, din cauza nenumaratelor lui aventuri. A platit pentru o escapada sexuala cu o prostituata nu mai putin de 10.000 de dolari. Jesse James se trateaza acum pentru a scapa de dependenta sexuala.

7. Robbie Williams nu se mai satura de sex, desi admiratoarele dornice sa ajunga in patul lui nu i-au lipsit niciodata. Asa ca apela inclusiv la serviciile damelor de companie.

8. Michael Douglas s-a internat ca sa scape de dependenta de sex. Catherine Zeta-Jones a inclus in contractul prenuptial o clauza care spune clar ca daca va calca vreodata stramb, Michael Douglas e bun de plata.

9. David Arquette este dependent de sex cu prostituate. Acesta a fost, de altfel, si motivul divortului sau de Courtney Cox, care nu i-a mai suportat infidelitatile.

10. Billy Bob Thornton nu putea rezista tentatiilor nici cand era cu Angelina Jolie, care l-a trimis la terapie. Ce a facut el? A inselat-o cu terapeuta.