Fostul/ fosta

Este de preferat să nu faci cunoscute toate detaliile care au mers prost în ultima relaţie, pentru că noul partener le-ar putea interpreta drept indciii despre cum ai putea sa te porţi în relaţia cu el/ea. Este mai bine să nu împărtăşeşti niciodată aceste detalii până nu ajungeţi să vă cunoaşteţi mult mai bine.

Situaţia ta financiară

Nu e nimic surprinzător la cineva care are probleme financiare în prezent, dar să dezvălui de la prima întâlnire, de exemplu, că eşti divorţat(ă) şi locuieşti cu părinţii tăi s-ar putea să nu fie prea plăcut pentru partener. Este recomandat ca aceste mărturisiri să fie făcute în paşi mărunţi, scrie şi Huffington Post.

Animalele iubite

S-ar putea să fii tentat(ă) la prima întâlnire să îţi declari iubirea pentru animalul de acasă ori de câte ori ai ocazia. Dar pozele din telefon ar trebui păstrate doar pentru tine, iar dacă ai mai mult de două pisici, ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să oferi această informaţie, cel puţin până vă cunoaşteţi mai bine.

Afecţiunile fizice

Dintre persoanele pe care le cunoşti, doar doctorul tău ar trebui să fie interesat de o istorie detaliată a afecţiunilor şi rănilor tale. Iritaţiile suspecte, mai ales cele din părţi ale corpului mai puţin vizibile, trebuie cu siguranţă să-i rămână secrete partenerului la prima întâlnire.

Dietele

Dacă urmezi un regim anume, nu discuta prea multe despre el, pentru că s-ar putea să pari dogmatic sau plictisitor. Atât vegetarienii sau veganii cât şi cei cu preferinţe excentrice ar putea să fie mai reţinuţi în exprimarea lor, mai ales dacă cel/ cea de lângă ei tocmai servesc o friptură suculentă.

Copiii tăi minunaţi

Ai putea crede că tuturor le plac copiii, dar, chiar dacă ar fi adevărat, nu înseamnă că este necesar să ştie toate detaliile despre ai tăi. Faptul că ai copii, vârsta şi numele lor constituie informaţii suficiente pentru prima întâlnire.

Practici sexuale

De asemenea, preferinţele în dormitor, foştii iubiţi şi talentele lor ar trebui să rămână un mister la primele ieşiri.

Obiceiuri mai puţin comune

Toată lumea le are, dar aceasta nu înseamnă că merită împărtăşite atunci când cunoşti pe cineva. Dacă, de exemplu, ai o afacere de familie în pompe funebre pentru animale sau copiii tăi încă dorm în acelaşi pat cu tine, ai face mai bine să păstrezi misterul asupra acestor detalii pentru ceva timp. Pentru mai mult timp.

Antecedente penale

Orice arestare, soldată chiar cu declararea nevinovăţiei, sau atenţionare nu ar trebui să fie mărturisită prea curând. Cel mai sigur, ai putea speria cu uşurinţă pe oricine.

Cât de trist şi singur eşti

S-ar putea ca cel/ cea de lângă tine să aibă aceleaşi sentimente, dar o asemenea mărturisire ar însemna să oferi mult prea multe informaţii şi ar da înapoi pe oricine. În plus, partenerul tău ar fi pus într-o poziţie incomodă: nimeni nu vrea să ofere terapie la prima întâlnire. Aşadar, gândeşte pozitiv şi poartă-te aşa cum ai vrea să se poarte şi cel de lângă tine.