1.Singuratatea. Te simti singura pentru ca partenerul te ignora. Nu mai are timp de tine, este mereu ocupat cu alte lucruri si femeia ajunge pe planul 2. Femeile implicate in astfel de relatii care nu le satisfac se simt mult mai singure decat femeile fara partener. Si sunt sanse foarte mari sa caute la alt barbat ce nu gasesc acasa.

2. Razbunarea. Sunt cazuri in care nu este arma prostului. O femeie care a fost inselata poate insela la randul ei ca sa se razbune pe sotul ei. Razbunarea poate fi un motiv puternic pentru ca o femeie sa calce stramb. 

Citeste: TOP 10 replici de despartire folosite de barbati 

3. Prea putin sex. La inceputul relatiei toate mergeau bine. Sexul era si el foarte important. Intre timp munca, problemele de zi cu zi devin mult mai importante. El este mai interesat de somn, de meciul de diseara, de o bere cu prietenii. Si se poate ajunge la situatia in care un barbat sa considere sexul mai putin important decat meciul Steaua - Dinamo. O aventura e poate calea cea mai directa de a termina o relatie care nu merge prea bine.

4. Plictiseala. Rutina care s-a asternut in relatie. In acest caz femeile recurg la o aventura in speranta retrairii excitatiei pe care au simtit-o in primele luni ale relatiei stabile. 

Citeste: ACESTEA sunt motivele REALE pentru care barbatii se despart de femei 

5. Fata rea. Femeia din aceasta categorie nu apreciaza barbatul bun care are mereu grija de ea si se poarta frumos. I se pare ca in relatia asta poate sa faca orice iar el o sa fie mereu acolo. Femeia vrea sa fie stimulata, sa traiasca intens. Are nevoie de un alt barbat. Ala care o ignora. Care nu ii raspunde la telefon. Fructul oprit.

6, Ai uitat sa ii spui "te iubesc". Femeia are foarte mare nevoie de sprijin afectiv.Nu este suficient sa ii platesti nota la masa. Trebuie sa o faci sa se simta dorita. Ca la inceput cand nu te opreai din complimente. Daca ai atipit in ghete este posibil sa gaseasca in alta parte un tip care sa ii spune ce nu a mai auzit din gura ta de multa vreme. 

Citeste: 7 sfaturi despre sex venite din GURA barbatilor! Daca nu citesti asta NU o sa fie OK :) 

7. Isi retraiesc trecutul. Daca relatia a ajuns la punctul mort este posibil ca femeia sa apeleze la un fost iubit. cu care a avut momente frumoase. Si pe care vrea sa le retraiasca. Iar cu tine in momentul de fata are in minte doar amintiri neplacute.

8. Jucati in filme diferite. Nu ii mai face placere mergeti in oras, incetati sa aveti activitati comune. Universul barbatului este complet diferit de cel al femeii. Aproape ca numeri pe degetele activitatile comune. Femeia observa ca are mai multe lucruri in comun cu colegul cu care face cursuri de spaniola sau cu colegul de birou. 

Citeste: 15 lucruri pe care barbatii si-ar dori sa le stii 

9. Pentru a atrage atentia. Femeia are nevoie de atentie. Mereu vrea sa fie miezul. La inceput flirteaza cu alti barbati si nu considera ca acest lucru inseamna o aventura. Cand relatia stabila inbcepe sa scartaie, complimentele si amabilitatile cu alt barbat pot deveni serioase.

10. Vor sa fie prinse. Femeile care se afla in relatii nefericite pot folosi infidelitatea ca o modalitate de a scapa din relatia de lunga durata.