Colin Furze e cel mai nebun englez de pe planeta! Omul e atat de sarit incat nu se da in laturi de la nimic si isi pune viata in pericol ori de cate ori are ocazia. Dar tocmai atitudinea asta i-a adus un record de Guiness Book.

Ultima lui isprava e insa si mai tare. Omul a imprumutat bicicleta bunicii si s-a inchis in garaj. Cand a iesit de-acolo, toti prietenii lui s-au crucit. Si-a pus pe ea motor cu reactie! Nimanui nu i-a mai pasat ca monstro-bicicleta scotea flacari cat casa! Furze s-a imbracat la patru ace, si-a pus cravata si a iesit pe drum sa-si testeze monstrul.

UITE CE NEBUNIE A IESIT!

Bicicleta nebuna a lui Furze a atins 80 km/h si putea chiar mai mult, dar rotile n-au mai rezistat. Un cauciuc spart a pus punct aventurii.

Inventatorul nu e insa la prima tentativa de acest gen. Toamna trecuta s-a antrenat pentru momentul in care va deveni tata. Doar ca plimbarile cu copilul i se pareau prea plictisitoare. Asa ca a incercat sa doboare recordul mondial pentru cel mai rapid… carucior de bebelusi. Tot ce trebuia sa faca era sa depaseasca 50 km/h!

Englezul maniac s-a mai pregatit si pentru pensie. Si-a construit si cel mai tare carucior electric pentru batrani. Special pentru serile de bingo intre pensionari. Daca si-ar fi pus mintea, probabil ca depasea lejer orice Dacie din anii ’80. Dar n-a incercat sa se ia la intrecere cu o Dacie ci cu un..avion! De fapt, masinaria s-a dovedit atat de rapida incat a doborat recordul mondial de viteza la categoria sa – a atins 112 km/h.

Una din cele mai “criminale” fapte reusite de Furze a fost sa arate tuturor ce se intampla intr-un motor la 10.000 RPM. Asa ca a luat un Rover 200 de la fier vechi, i-a scos capacul motorului si s-a apucat sa dea ture. Saraca masina a rezistat pana cand a ramas fara ulei si s-au sudat pistoanele.