Cand vezi o masina “parcata pe dos” e semn rau. Soferul e ori nesimtit ori prea putin talentat. In cazul nostru e vorba de o soferita din Ucraina. Despre care nu vrem sa stim cum si-a luat permisul.

Femeia are un Nissan Micra. Masinuta ar putea sa incapa in orice parcare de pe lumea asta, dar posesoarea ei n-a fost in stare nici macar sa o aseze intre linii. Nu asta ar fi problema, pentru ca s-au mai vazut masini parcate aiurea ci dezastrul pe care l-a provocat la plecare.

Soferita avea tot spatiul din lume sa dea cu spatele si sa iasa din parcare. Dintre toate variantele a ales-o pe cea mai proasta. Si-a distrus masina la plecare, cand a incalecat bordura, dupa doar cateva secunde, cand a doborat un dispozitiv de blocare a locului de parcare si, bineinteles, cand s-a infipt in masina parcata perfect regulamentar.

Faza cea mai tare e ca a reusit sa opreasca cu doar cativa centimentri inainte de a lovi masina. Dar amreiajul e greu de stapanit. Oricum, recomandarea noastra e sa ramana un simplu pieton. Ar fi mai sigur pentru toata lumea. Tu ce-ai face la vederea unui astfel de specimen?