Zvonurile au dat cateva nume pentru bolidul de mai jos: Ferrari F150 sau F150 Italia si chiar F70. Indiferent cum il vor boteza, e clar ca italienii au deja pregatit raspunsul pentru provocarea lansata de McLaren P1 si Porsche 918 Spyder. Si tot zvonurile dau un motor V12 hibrid de 6,3l si…900 CP! Speculatii s-au facut si in privinta greutatii care ar fi mai mica de 1.000 kg.

Ferrari F150

Ferrari-ul asta e camuflat bine, dar forma pare sa fie destul de apropiata de cea de productie. Evacuarea dubla e situata putin mai sus decat au aratat-o primele modele camuflate, iar pozitia farurilor e similara cu cea a Ferrari 458 Italia. Se mai pot vedea bine si imensele discuri ceramice de frana.

Ferrari F150

Seful designerilor de la Maranello, Flavio Manzoni, spunea recent ca noul Ferrari va fi “capodopera si punctul culminant al tehnologiei si esteticii” italienilor. Il credem pe cuvant deocamdata si speram sa ii dam dreptate la Salonul Auto de la Geneva, sau macar la cel de la Paris, din septembrie.

Ferrari F150


Pana acum, Ferrari nu a scos o vorba despre eventuala data la care vom vedea masina pe strazi, asa ca ne multumim cu cele doua poze teaser oficiale si fotografiile spion.