Vara asta nu se mai lauda nimeni cu supermasini. Daca in 2009, cei de la Top Gear se minunau de supercar-urile din Mamaia, acum au devenit deja obisnuinta. Toata lumea buna se afiseaza cu cate un Ferrari, Jaguar, Lamborghini sau Aston Martin. Nimic nou sub soare… pana acum!

Citeste si: Acest Jaguar NU va fi vandut niciodata! Vezi de ce!

WaterCar Panther - 3

Cea mai tare inventie din 2013 vine din State. Americanii au raportat deja autoritatilor un fenomen mai ciudat decat OZN-urile: masina de strada care merge fara probleme prin…apa. Vii de pe autostrada, dai o tura prin port, printre iahturi, apoi, din mare te opresti fix in fata clubului. Sau dai petrecerea direct in apa.

Citeste si: Noua Mazda3 a fost lansata oficial. Uite ce bine arata! VIDEO

WaterCar Panther - 17

WaterCar Panther nu e prima amfibie din lume si nici cea mai “dotata”, dar, cu siguranta e cea mai nebuna masina-barca de pe planeta! Arata ca o masina 100% normala, dar merge pe apa cu o viteza de 38 de noduri (70 km/h). Nici pe asfalt nu sta rau, cu cei 130 km/h viteza maxima. Cel mai tare e ca SUV-ul cabrio nu-si schimba deloc aspectul si are nevoie de fix 15 secunde ca sa fie gata de baie.

SUV-ul american de apa si pamant are un V6 de 3,7 litri Honda care pune in miscare atat rotile pentru asfalt cat si propulsorul jet ce-I permite sa faca liniute pe mare, cu orice iaht de lux. Iar daca te plictisesti de plimbarile pe apa poti sa iei cateva undite si sa pornesti la pescuit de rechini, sa tragi un prieten care face wakeboarding, sa pleci la vanatoare de rate prin delta sau chiar sa gasesti un desert pe care sa te dai ca la raliul Dakar!

WaterCar Panther - 16