Două vedete din showbiz-ul românesc au fost implicate în accidente rutiere, la interval de câteva ore. Lidia Buble și-a avariat mașina de 45.000 de euro, miercuri seară, iar vehiculul Andreei Bălan a fost lovit în trafic, joi, de un șofer ucrainean.

Lidia Buble a primit amendă

Lidia Buble a fost impicată într-un accident rutier ce a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, iar artista s-a ales cu un proces verbal de sancționare.

Accidentul a fost provocat de Lidia Buble, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta și a lovit o altă mașină. Ambii șoferi cu fost testați cu aparatul etilotest și niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice. De asemenea, Lidia Buble a primit un proces-verbal de sancționare.

„La data de 21.09.2022, ora 21.41, la Biroul Accidente Ușoare s-a prezentat numitul Un barbat, declarand ca la aceeași data, in calitate de conducător al auto, a fost implicat intr-un accident de circulație, in mun. București, str Virgil Madgearu, sector 1.

Ulterior, la data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Usoare, s-a prezentat si celalalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care, la data de 21.09.2022, ora 12.15, a condus un autoturism, iar la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare catre dreapta, intrând in coliziune cu un auto, condus de catre un barbat. Testare etilotest negativa ambii conducători auto. Accidentul a fost soluționat prin intocmirea unui proces-verbal de sanctionare, numitei Buble Lidia, conform art. 54/1 si 10/1 din Oug 195/2002R precum si art. 3 din Lg 132/2017„, se arată în comunicatul emis de poliţia Capitalei.

Andreea Bălan, coliziune cu un șofer din Ucraina

Și cântăreața Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier ușor produs în Capitală. Mașina sa a fost lovită în trafic de un șofer ucrainean, în vârstă de 22 de ani, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat născut la data de 23.08.2000, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani”, au transmis polițiștii rutieri.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest.

Foto Facebook