La exterior, acest Mercedes Viano arata ca orice alta dubita. Poate doar jantele sa-ti dea de gandit ca ar fi vorba de ceva special. Dar nici macar editia Avantgarde 125 nu se apropie de ce-au reusit tunerii de la Carisma Auto Design.

Mercedes Viano - 11

Englezii au inghesuit atat de multa piele fina, lemn scump si tehnologie in interiorul uni Viano, incat ar putea multumi orice rege sau superstar de pe lumea asta. Carisma Auto Design e specializata in modificar de lux pentru interioarele de Mercedes, Land Rover sau Volkswagen si are deja 15 ani de experienta in domeniu. Cu toate astea, britanicii spun ca din atelierul lor nu au iesit vreodata doua masini la fel.

Mercedes Viano - 12

E si normal, de vreme ce pot modifica totul dupa dorinta clientilor, indiferent ca vorbim de oameni de afaceri, care doresc tehnologia la indemana sau vedete ce vor lux suprem intre doua turnee. Si, pana acum, oamenii au avut dorinte care mai de care: de la scrumiere si pahare de sampanie din cristal pana la plasme de 42 de inci. Partea cea mai buna e ca, in ciuda modificarilor, nu pierzi garantia Mercedes.

Mercedes Viano - 4

Ultima creatie a celor de la Carisma e un Mercedes Viano V1 cu un V6 de 3 litri si 224 CP. Exteriorul e neschimbat, dar daca intri in masina iti faci cruce! Piele fina de caprioarasau Napa in nuante de crem peste tot si insertii din lemn exotic iti fac cu ochiul si contrasteaza cu centurile rosii. Totul e scaldat in lumina ambientala.

Mercedes Viano - 6

Sistemul de entertainment are obligatoriu TV prin satelit si sunet surround, iar daca ai chef de un joc, poti gasi si un Playstation ale carui joystick-uri sunt ascunse de ochii lumii in consola dintre scaune. Britanicilor nu le place sa vorbeasca de preturi, pentru ca fiecare modificare e unica, dar putem ghici ca despasesc lejer pretul masinii.

Mercedes Viano - 5

Mercedes Viano - 1

Mercedes Viano - 2

Mercedes Viano - 3

Mercedes Viano - 7

Mercedes Viano - 8

Mercedes Viano - 9