Reclama asta e pe sufletul oricarui fan Star Trek! Fara suparare pentru Volkswagen, dar e mai tare chiar si decat reclama cu pustiul Darth Vader. Oricine s-a uitat macar o data la Star Trek ar fi innebunit sa-i vada pe cei doi capitani ai navei Enterprise impreuna: James T. Kirk (William Shatner) si Jean-Luc Picard (Patrick Stewart).

Ei bine, nici macar Audi nu a reusit asta. Dar nemtii au facut al doilea cel mai bun lucru pentru fani. I-au adus pe cei doi Spock in acelasi film. Asta, cu o saptamana inainte de lansarea oficiala a ultimului film din seria Star Trek.

Filmuletul de doua minute si jumatate ii prezinta pe Leonard Nimoy, cel care l-a interpretat pe Spock in 1966 si Zachary Quito, vulcanianul din 2009. Pe langa ironia la adresa batranescului Mercedes, Audi mai face misto si de “Hobbitul”, in care Nimoy interpreta Balada lui Bilbo Baggins. Va spunem doar atat: apare si un Audi S7, insa fiti atenti la ce se intampla la minutul 2:15. Si, sub nicio forma, nu ratati finalul! E bestial!