Englezii de la Bentley nu se lasa. Vor sa fie “politically correct” pana in panzele albe. De data asta au mers prea departe, insa. Marca preferata a lui Balotelli si-a dat afara preotul ca sa nu-si supere angajatii de alte religii.

Desi reverendul Francis Cook lucra pentru Bentley de 10 ani, sefii i-au cerut sa plece imediat. Preotul mergea o data pe saptamana la fabrica Bentley din Crewe si statea de vorba cu lucratorii sau tinea diferite predici si cursuri.

Bentley Continental GT

 

Asta pana cu cateva zile inainte de Craciun, cand i s-a spus ca nu mai e nevoie de serviciile sale. „Motivul pe care mi l-au dat e ca sunt prea multi oameni cu credinte diferite ca sa fie nevoie de un preot crestin. Mi-au spus ca nu mai e nevoie de mine si trebuie sa plec imediat”, a marturisit Cook. „Nimeni nu s-a plans vreodata de mine, iar treaba mea ea sa ii ajut pe toti, nu doar pe crestini”, a mai spus preotul.

Bentley Continental GT

 

Raspunsul sefilor Bentley a venit sec: „Avem prea multi angajati cu religii diferite. Vrem o abordare multipla. Ar fi foarte dificil sa avem cate o persoana pentru fiecare religie”. Angajatii fabricii din Crewe au ramas blocati si au inceput sa faca petitii ca sa-l aduca inapoi.

Bentley Continental GT

 

SURSA FOTO Balotelli si reverend: MIRROR.CO.UK
SURSA FOTO BENTLEY CREWE: CARSCOOP