MSN si BBC, cele doua triouri fantastice ale gigantilor spanioli, se pot intrece si pe sosea.

Cotidianul spaniol MARCA a facut un "recensamant" al garajelor lui Ronaldo, Bale, Benzema, respectiv Messi, Neymar, Suarez.

MARCA noteaza ca trioul BBC detine masini in valoare totala de 15 milioane de euro, platind asigurari anuale de 290.000 euro.

De cealalta parte, Messi, Neymar si Luis Suarez au platit pana acum in jur de 5 milioane de euro pe vehicule, platind asigurari premium de 90.000 euro.

Dintre acestia, Cristiano Ronaldo este posesorul celei mai scumpe masini.

Garajul BBC

Ronaldo si-a cumparat dupa Campionatul European de asta-vara un Bugatti Veyron in valoare de 1.6 milioane de euro.

Langa Bugatti, Ronaldo mai are parcate un Koenigsegg CCX, un McLaren MP4-12C, precum si alte Ferrari-uri, Mercedes-uri, Porsche-uri si cateva Rolls Royce.

De aseemenea, Ronaldo a primit din partea sponsorului lui Real Madrid un Audi RS 6 performance 4.0 TFSI de 605 cai putere.

Portughezul a fost implicat in cateva accidente rutiere, stricand un Ferrari in 2009 si un Lamborghini in 2012.

Batalia MSN - BBC nu se da doar pe teren. Cum arata garajele starurilor de la Barca si Real Madrid si cine are cea mai scumpa masina

Masinile lui Benzema: Audi RS 6 performance, Bugatti Veyron, Ferrari 458 Spider, Ferrari 599 GTO, Ferrari Berlinetta F12, Lamborghini Aventador, Rolls Royce Phatom.

Benzema a fost implicat intr-un accident rutier in Insulele Reunion, distrucand un Porsche. In 2011 si 2013 a fost amendat pentru viteza excesiva, iar din 2015 a fost prins circuland fara permis.

Batalia MSN - BBC nu se da doar pe teren. Cum arata garajele starurilor de la Barca si Real Madrid si cine are cea mai scumpa masina

Masinile lui Bale: Audi Q7, Mercedes G Class, Range Rover.

 

Garajul MSN

De cealalta parte, Neymar detine cea mai importanta flota a Barcelonei.

Brazilianul are 10 masini, intre care si noul Audi RS 7 Sportback Performance.

Messi detine si el un Audi Q7, dar si alte masini de lux, precum Cadillac Escalade, Lexus LX 570, Range Rover Evoque ori Audi Q5.

Ultimul, dar nu cel din urma, Luis Suarez conduce un Cadillac Escalade. Acesta are in garaj si un BMW X5 Black Edition, un Range Rover Evoque si un Range Rover Sport, precum si doua Audi-uri: Q5 si Q7.