Cunoscut datorită luptelor din ring, el fiind kickboxer, Benny Adegbuyi a trecut prin momente de groază pe 8 aprilie 2023: mașina pe care o conducea a intrat într-un parapet pe autostradă, în drum spre Constanța!

Din câte se pare, Benny Adegbuyi se afla la volanul mașinii care rula pe banda a doua în momentul în care un șofer a apărut brusc în fața lui, de pe prima bandă. Pentru a evita o coliziune cu autoturismul care i-a apărut în față, luptătorul de kick-box a tras brusc de volan și a intrat în parapet.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului. Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a spus Benny Adegbuyi, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.