Nemtii au luat o mica pauza dupa lansarea BMW Seria 4 Coupe. Cum o plimbare in aer liber prinde intotdeauna bine, BMW a lansat o bicicleta hi-tech pentru toate cei mai tari bikeri. BMW Mountainbike All Mountain e rezultatul colaborarii dintre inginerii BMW si un specialist in biciclete si vine cu o gramada de tehnologie preluata pana si de la avioane.

Citeste si: “Asa ceva e imposibil!” Toata Londra a amutit cand a vazut ce se intampla cu acest autobuz!

BMW Mountainbike All Mountain

Sasiul e din aluminiu hidroformat, la fel ca cel de pe supermasinile de sute de cai. Are 30 de viteze cu care te poti catara pe orice munte, frane hidraulice pe disc si o greutate apropiata de cea a bicicletelor de competitie, 13,4 kg.
Bicicleta asta are si un frate mai mic. BMW Cruise Bike Junior e perfecta pentru copiii intre 6-9 ani. Foloseste aceeasi tehnologie ca si bicicleta BMW pentru adulti, dar poate “creste” odata cu copilul, datorita cadrului ajustabil, adaptat special pentru dimensiunile copiilor.

Citeste si: Alarma la mare! O “pantera” nebuna face ravagii pe litoral! VIDEO

BMW Cruise Bike Junior

Desi cele doua sunt perfecte pentru orice excursie, singurul dezavantaj e pretul. Bicicleta pentru copii costa 429 de euro, in timp ce varianta “All Mountain” se apropie mai mult de valoarea unui BMW vechi: 2.995 euro.