SUV-ul de 36.000 de euro va fi doar unul dintre cele sapte modele pe care Jaguar le pregateste. La acestea s-ar putea adauga si o posibila masina cu tractiune fata, care se va incadra in segmentul mic.

Jaguar F-Type Coupe

Anul viitor vom vedea prima lansare a britanicilor. Jaguar F-Type Coupe va fi mai ieftin decat versiunea decapotabila. Ar putea fi, la fel de bine si mai performant, datorita rigiditatii marite.

Jaguar Q-Type

Pentru 2015, Jaguar pregateste un pariu riscant, in forma sedanului Q-type. Britanicii au investit masiv in noua platforma compacta PLA, iar masina va avea drept rival BMW Seria 3. Pretul de pornire s-ar putea situa undeva la 33.000 de euro.

Jaguar XQ

2016 va fi anul marilor lansari pentru Jaguar. Nu mai putin de 3 modele diferite ar putea vedea lumina reflectoarelor peste 3 ani. Crossover-ul XQ reprezinta pariul prin care britanicii spera sa atraga clientii de Audi Q5 sau BMW X3. Va fi totodata si primul model care va scapa de imaginea traditionala Jaguar. 

Jaguar XJ

A doua lansare a britanicilor va purta numele XJ. Viitoarea generatie va folosi aceeasi platforma PLA, dar nu stim daca designul va purta tot semnatura lui Ian Callum.

Jaguar XK

In fine, 2016 va insemna si anul schimbarii la fata pentru actualul model XK. Acesta nu se vinde prea bine si in 2016 va implini 10 ani de existenta.

Jaguar XF

Ultima lansare despre care exista indicii e Jaguar XF, pregatit sa apara in 2017. Intre timp, actualul model va trece si printr-un facelift, cel mai probabil in 2014, cand va primi si noi motorizari. Modelul viitor va fi construit tot pe platforma PLA.