Mai mulți minori din Vâlcea au devenit „vedete” pe internet după ce s-au filmat în timp ce se aflau într-o mașină condusă de unul dintre ei.

Din câte se pare, unul dintre tineri făcea live pe TikTok, în timp ce un altul se afla la volanul unei mașini aflate în mers. „Ne vedem în trafic, băieții mei! Polițiștii sunt frații mei! Vă pupăm”, au scris minorii peste clipul video la care se uitau prietenii lor virtuali. În tot acest timp, pe fundal se auzeau manele!

După ce filmulețul lor s-a viralizat în mediul online, oamenii legii s-au autosesizat, iar polițiștii din Vâlcea au dezvăluit că au făcut mai multe verificări, iar în urma acestora l-au găsit pe șoferul minor, căruia i-au întocmit dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba despre un minor din oraşul Bălceşti (judeţul Vâlcea), care a condus un autoturism în localitatea Bălceşti, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, au afirmat oamenii legii din Vâlcea.