Autostrăzile din întreaga lume sunt zilnic martore că șoferii teribiliști calcă pedala de accelerație foarte tare, iar un astfel de eveniment a avut loc recent și în România.

Potrivit polițiștilor din Sibiu, un șofer a condus recent pe A1, pe porțiunea dintre Deva și Sibiu, cu 214 kilometri la oră, însă ghinionul său a fost că în acea zonă era radar.

După cum notează jurnaliștii de la Click, șoferul era un cetățean străin care locuiește în comuna Șelimbăr din Sibiu și care a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile. Mai mult decât atât, el a primit și o amendă de 1.305 de lei.

„Oare acest șofer s-a supărat pe noi pentru că l-am lăsat 120 de zile fără permis? Nu știm, sperăm doar să învețe ceva din această experiență și ne bucurăm că l-am oprit la timp, înainte de a provoca un accident rutier. Mulțumim colegilor de pe A1 pentru vigilență! Locația: A1, km. 268, județul Sibiu”, au scris oamenii legii pe Facebook.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, în momentul în care a fost oprit de polițiști, șoferul și-a recunoscut vina. „Am greșit și îmi asum”, ar fi spus acesta.