Ajuns la 73 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această primăvară, Florin Zamfirescu iese în evidență de fiecare dată când apare la volanul mașinii pe care o conduce.

Cunoscut drept Gigi Dumbravă din „Inimă de țigan”, actorul a fost surprins zilele trecute de paparazzi de la Click în timp ce se afla pe stradă cu un Suzuki Jimny de culoare verde.

„Îmi plac mașinile mai tinerești! Ăsta este al doilea an de când am acest autoturism. Am cumpărat-o în perioada în care nu erau interzise aceste mașini din cauza noxelor. Din 2020 este mașina. Am achiziționat-o din Japonia. Persoana care vindea această mașină mi-a zis că nu mai are cum să o aducă și noul model, el a comandat-o pentru test drive cu ea. Mi-a dat-o mie până la urmă. Am dat 21.000 de euro pe mașină. Nu am luat-o prin rate. Eu nu iau lucruri cu împrumut, nu îmi plac băncile, creditele, dobânzile, nu îmi plac! Bunicul mi-a zis să nu lucrez niciodată cu băncile, plus că eu nu sunt un băiat risipitor”, a spus Florin Zamfirescu pentru sursa citată.