Fostul model Jodie Kidd, actorul Philip Glenister si prezentatorul Guy Martin au primit oferte pentru a-i inlocui pe Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, dupa ce ultimii doi au refuzat sa semneze un nou contract.

Jodie Kidd

Jodie Kidd, care a fost invitata in trecut in emisiune si a reusit una dintre cele mai rapide ture, a refuzat sa confirme informatia, insa a declarat ca "urmeaza doua luni interesante".

Guy Martin

Jeremy Clarkson a fost suspendat pe 10 martie de la carma emisiunii "Top Gear", dupa ce a fost acuzat ca l-ar fi lovit cu pumnul pe Oisin Tymon, un membru al echipei de productie. Totodata, BBC a anuntat la momentul respectiv ca a demarat o ancheta in legatura cu acest incident.

Philip Glenister

Potrivit publicatiei britanice The Telegraph, ancheta s-a incheiat, iar Jeremy Clarkson a fost gasit vinovat pentru faptul ca l-a atacat pe Oisin Tymon.

The Telegraph mai relateaza ca, in urma anchetei interne derulate de BBC, s-a ajuns la concluzia ca JeremyClarkson a fost implicat intr-o confruntare fizica cu respectivul producator, dupa aproximativ 20 de minute in care cei doi s-au certat.

Altercatia s-ar fi iscat dupa ce Jeremy Clarkson ar fi fost informat, dupa o zi de filmare, ca nu poate sa manance friptura cu cartofi prajiti din cauza ca bucataria hotelului in care era cazata echipa "Top Gear" era inchisa.