Conor McGregor a fost lovit în plin de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta. Vedeta UFC a declarat vineri că a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta în Irlanda sa natală.

Luptătorul MMA a postat pe Instagram filmulețe cu el pe șosea după incident. El a fost auzit spunând: „Aș fi putut fi mort acolo”, în timp ce șoferul mașinii își cerea scuze.

„Am fost lovit de o mașină chiar acum din spate. Orbit de soare, șoferul nu m-a văzut. Cu toată viteza direct prin mine. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu era timpul meu. Mulțumesc și luptelor libere și judo-ului. Faptul că am fost conștient când am căzut mi-a salvat viața”,  a scris McGregor pe Instagram.

McGregor a postat pe rețelele sale de socializare o fotografie cu urmările accidentului. După accident, luptătorul i-a spus șoferului vinovat de accident să-l ducă acasă.

McGregor, luptător irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist, se află în mijlocul unui scandal de proporții. Sportivul de 34 de ani este acuzat că ar fi bătut o femeie de ziua lui, în luna iulie a anului trecut.

Foto Facebook