Un nou trailer pentru Fast and Furious 9 a fost lansat la începutul lunii februarie. Fanii seriei îi pot vedea la lucru pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jordana Brewster și Charlize Theron, însă și pe nou-veniții John Cena, Michael Rooker, Cardi B, Anna Sawai, Finn Cole.

Filmul abundă în efecte speciale, iar trailerul surprinde o parte dintre cele mai „lucrate” scene. Una dintre ele le-a sărit în ochi internauților și le-a răspuns la o întrebare veche de când s-au inventat filmele de acțiune: Cum bagi un bolid într-un camion în mers cu cât mai multe pagube posibile?

Într-o intervenție pe Twitter și Instagram, regizorul Justin Lin a dezvăluit câtă muncă a depus echipa sa pentru scena de 4 secunde.

O scenă de 4 secunde din F9. 8 luni de pregătiri. 4 zile de producție. 3 mașini distruse. Munca a peste o sută dintre cei mai dedicați și talentați oameni. Cea mai bună meserie din lume”, a scris acesta pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Lin (@justinlin)

 

F9 este unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune ale anului. Pelicula ar fi trebuit să aibă lansarea încă din aprilie 2019, însă a fost amânată din cauza unor filme concurente. În 2020, filmul a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19, iar acum cea mai optimistă dată de lansare este 28 mai 2021.

Conform echipei de producție, F9 va continua acțiunea din Fast and Furious 8: The Fate of the Furious.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Angajatul care a primit o excursie în Bahamas din partea lui Ștefan Mandachi. Cu ce l-a impresionat