10.Tirana, Albania – Capitala Albaniei este unul dintre cele mai ietine orase din lume.

Biletul pentru un film costa 4,74 dolari, in timp ce o cafea costa 1,9 dolari.

Tirana

9.Tegucigalpa, Honduras – In capitala Hondurasului un apartament de lux cu trei camere se inchiriaza cu doar 700 de dolari pe luna.

Tegucigalpa

8.Skopje, Macedonia – Este al 8-lea cel mai ieftin oras din lume, unde bunurile de larg consum se vand la preturi foarte mici. Exista si exceptii, insa.

O pereche de jeansi costa 133 de dolari in Skopje, mai mult decat in NY sau Berlin.

 

Skopje

7.Calcutta, India – O masa de pranz in acest oras costa 2,72 de dolari, in timp ce un cotidian intr-o limba straina costa 2,22 dolari, spre deosebire de Moscova, unde acelasi ziar costa aproape 10 dolari.

Calcutta

6.Tunis, Tunisia – In Tunis, un apartament de lux cu doua dormitoare se inchiriaza cu mai putin de 500 de dolari pe luna.

Tunis

5.La Paz, Bolivia – Este al doilea cel mai mare oras din tara. In La Paz, un bilet la film costa 3,62 de dolari, iar o masa la fast-food, 5,06 dolari.

 

La Paz

4.Bishkek, Kirgizstan – Prea multi straini nu au auzit de acest oras, insa cei care pleaca in vacanta cu bugete reduse stiu exact unde se afla. Un apartament de lux cu doua dormitoare se inchiriaza cu 700 de dolari pe luna.

Bishkek

3.Managua, Nicaragua – Este cel mai ieftin oras din America, atat din cea de Sud, cat si din cea de Nord. Un bilet la film costa 3,25 de dolari, iar o cafea, 1,63 dolari.

Managua

2.Islamabad, Pakistan – Aici nu este totul ieftin, dar pot fi gasite si chilipiruri. Desi un apartament poate fi chiar foarte scump, o cafea costa 2,76 dolari, iar o masa la fast-food, 4 dolari.

Islamabad

1.Karachi, Pakistan – Este cel mai mare oras din Pakistan, dar este cel mai ieftin din lume. Un apartament de lux cu doua dormitoare se inchiriaza cu doar 352 de dolari pe luna.

Karachi