Nemtii vor prezenta faceliftul A8 pe 21 august, inainte de premiera oficiala de la Frankfurt. Dar n-au rezistat si au publicat inainte cateva schite oficiale. De obicei, modificarile pe care le face Audi nu sunt radicale, iar faceliftul A8 nu face exceptie.

Audi A8 Facelift - 1

Cele mai importante schimbari apar in fata si ne referim aici la noile faruri Matrix LED. Desi forma a ramas aproape aceeasi, tehnologia e radical diferita. Numeroase LED-uri, lentile si reflectoare sunt interconectate pentru a ilumina drumul cu precizie, in orice conditii.

Audi A8 Facelift - 2

Si semnalizarile sunt reinventate. Astfel, cele 18, respectiv 24 de LED-uri inserate in faruri si stopuri se vor aprinde progresiv, pentru a mari siguranta in trafic in conditii de vizibilitate proasta. 

Audi A8 Facelift - 6

Barele de protectie par si ele usor restilizate, in timp ce grila frontala nu mai coboara atat de mult. Blocurile optice din spate par mai inguste si sunt divizate de o linie cromata ce se intinde de la un stop la celalat. Si evacuarea a fost modificata, preferandu-se formele rectangulare in dauna tevilor rotunde.

Audi A8 Facelift - 3