Străzile din România sunt zilnic martore ale unor evenimente de-a dreptul incredibile și despre care multă lume ar putea crede că nu se pot întâmpla vreodată.

Spre exemplu, zilele trecute a fost postat pe internet un clip video care o are în prim-plan pe o șoferiță care a recurs la un gest greu de explicat: mai întâi a mers câțiva kilometri în paralel cu o mașină de poliție, după care i-a tăiat brusc calea!

Întreaga scenă, care ar fi avut loc pe Drumul European 58, în localitatea Sîrca (județul Iași), a fost filmată de o cameră de bord pe care un alt șofer o avea amplasată pe mașina lui, astfel că se poate vedea clar cum șoferița merge pe prima bandă, fără a devansa mașina de poliție, iar atunci când drumul se îngustează, în loc să aștepte să treacă mașina de poliție, ea se bagă în fața oamenilor legii.

Pentru a evita un posibil accident cu șoferița, agentul de la volanul mașinii de poliție a frânat și a tras de volan, intrând pe contrasens, de unde veneau un camion și un TIR. Atât spiritul de observației al polițistului, care a aprins imediat girofarul, cât și al șoferului de TIR, care a frânat și el și a tras de volan, au făcut ca un posibil accident frontal între cele două mașini să fie evitat.

Potrivit informațiilor care au venit apoi de la Poliția Iași, oamenii legii au oprit mașina condusă de femeie, iar aceasta a spus că avea o persoană bolnavă în autoturism, se grăbea să ajungă la spital și din acest motiv nu a fost atentă la schimbarea direcției de mers.

Pentru evenimentul neplăcut pe care l-a creat, șoferița a primit doar un avertisment.

Clipul VIDEO poate fi văzut AICI