Dorian Popa iubește mașinile și are o colecție fabuloasă în carea investit peste 600.000 de euro. Dacă în trecut, când era adolescent, conducea un Matiz, acum are o miniflotă numai cu autovehicule de lux: un Mercedes în valoare de aproximativ 180.000 de euro, mașina Lamborghini de 300.000 de euro și mașina de lux cu care se deplasează la concerte și la diferite evenimente unde e invitat.

Recent, artistul a dezvăluit că a trecut printr-o experiență dezamăgitoare la o spălătorie auto. Aflat într-o vizită la fratele său, care locuiește în Germania, Dorian Popa a dorit să-și curețe Lamborghini-ul Huracan Spyder într-o spălătorie care se afla într-un mall din Frankfurt. Aici, cei de la spălătorie i-au cerut o sumă fabuloasă pentru aceast serviciu. 

Cântărețul le-a povestit fanilor că mai fusese anterior la acest punct de lucru, în urmă cu doi ani, însă cu un Mercedes GLE.

Ce sumă i s-a cerut lui Dorian Popa la o spălătorie auto din Frankfurt

„Băi, fraților, eu o să fiu cât de sincer se poate cu voi și-am să vă povestesc și bunele și relele, pentru că, în primul rând, vreau să ne dăm seama că, totuși, România nu e așa neagră pe cum o considerăm noi.Fiți atenți, am venit în mall în Frankfurt să spăl mașina, unde am mai spălat mașina – GLE-ul, aum doi ani – când claxona, cu pielea albă, cu nu știu ce. Tot neagră era și aia, pentru că nu ies din țară cu colantul, și ajung la băieți, le zic ‘dom’le, uite așa, e mică, vă rog eu, cât se poate de repede, mergem la mall și ne întoarcem”, a povestit Dorian Popa.

Pentru că prețul solicitat era prea mare, influencerul a verificat lista de prețuri și a descoperit că suma solicitată nu se regăsește printre ofertele spălătoriei.

@dorianpopa.fann

 

♬ sunet original - Dorian Popa

:„Ce credeți că îmi spun? 400 de euro un spălat, în condițiile în care eu am spălat acum doi ani cu 100 de euro și în condițiile în care mă gândeam că nu are cum să fie chiar 400, indiferent cât de Germania și de mall este. Și ce credeți că am făcut? Am filmat pe vlog și după ce am filmat pe vlog mi-a venit ideea aia de român inteligent și am zis: ‘Bă, mă duc să văd lista de prețuri’.

Foto Facebook

Top seller-ul, deci pachetul top seller, era 100 de euro – se numea gold, platinum se numea și costa 200 de euro și era mai rar cumpărat, probabil, black edition – 300 de euro, iar 400 nu exista nicăieri”,  a adăugat Dorian Popa.