Ashton Kutcher, protagonistul serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", produs de CBS, ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune americani, cu un onorariu de 24 milioane de dolari.

Ashton Kutcher, în vârstă de 35 de ani, care a început să joace în acest serial de succes în 2011, după ce producătorii show-ului l-au concediat pe fostul protagonist, Charlie Sheen, a ocupat pentru al doilea an consecutiv primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori din televiziunea americană. Actorul american a obţinut venituri de 24 milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Ashton Kutcher,

Editorii de la Forbes notează, totodată, că Ashton Kutcher câştigă mulţi bani şi în calitate de investitor în companii care activează în domeniul tehnologiilor moderne.

Pe locul al doilea se află colegul său din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" Jon Cryer, care primeşte un onorariu anual de 21 milioane de dolari.

Ray Romano

Actorul de comedie Ray Romano, protagonistul serialului "Everybody Loves Raymond", care s-a încheiat în urmă cu opt ani, ocupă poziţia a treia, cu venituri de 16 milioane de dolari. Cea mai mare parte din această sumă provine din drepturile de redifuzare a acestui serial de comedie produs de postul CBS.

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris, protagonistul serialului de comedie "How I Met Your Mother", difuzat tot de CBS, a debutat în acest top, împărţind locul al patrulea cu Mark Harmon, starul serialului poliţist "NCIS", cu un onorariu de 15 milioane de dolari fiecare.

Patrick Dempsey,

Patrick Dempsey, unul dintre starurile serialului "Anatomia lui Grey", produs de ABC, ocupă poziţia a cincea, cu un onorariu de 13 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori din industria de televiziune americană este completat de Tom Allen (11 milioane de dolari), Angus T. Jones (11 milioane de dolari), Michael C. Hall (10 milioane de dolari) şi Charlie Sheen (10 milioane de dolari).

Editorii revistei Forbes au întocmit acest top în urma unor discuţii purtate cu producătorii, agenţii, managerii şi cu alţi reprezentanţi din industria de televiziune americană.

Ei au precizat totuşi că estimările lor nu au inclus cheltuielile generate de salariile plătite managerilor şi agenţilor actorilor şi nici "alte costuri generate de statutul de vedetă".