Jorge Acosta s-a îndrăgostit din prima de Fast and Furious. Acum aproape 20 de ani, canadianul a văzut prima parte a seriei și și-a propus să modifice, cu mâna lui, un Mitsubishi Eclipse pentru a-l face să semene cu cel condus de Paul Walker. Cu ajutorul lui Craig Lieberman, care a fost consultant tehnic și omul care procura mașinile pentru filmări, Acosta a reușit să-și împlinească visul. Însă, atunci nu-și propusese să devină colecționar de bolizi Fast and Furious.

„Nu-mi doream să am cea mai mare colecție de replici din lume, dar apoi am început să mă entuziasmez”, a dezvăluit canadianul pentru canalul de YouTube Roads Untraveled

Acum are 24 de mașini identice cu cele din filmele Fast and Furious, însă mai lucrează la 11. Dacă soția lui îl va lăsa, le va termina și pe acestea.

Jorge Acosta spune că Paul Walker este eroul și idolul lui. „Chiar dacă filmul a început să se schimbe, față de primul film unde vorbeam despre curse, iar acum ucid oameni, zboară și călătoresc în spațiu – chestii stupide, cred că tot mai mulți oameni intră în comunitatea iubitorilor de mașini. Îmi place asta”, a mai spus colecționarul.

Fotografii: capturi video Roads Untraveled/Getty

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49