Nicio problema! Logic3 iti rezolva dilema cu cele doua colectii Ferrari, premiate pentru cel mai bun design la CES 2012. 

Logic3 Ferrari

Avem asadar doua colectii si o gama de sapte modele in stilul si excelenta Ferrari. Seria Cavallino se inspira din istorie. Parca simti farmecul primilor bolizi creati de Enzo Ferrari. Contribuie la asta si finisajul de lux, din piele de miel, cusuta manual. 

Logic3 Ferrari

In schimb, colectia Scuderia Ferrari respira aerul de competitie si inovatie, adus de echipa de Formula 1. Castile sunt din aluminiu si poarta culorile folosite de Ferrari in Marele Circ. Nu lipsesc sigla cu calutul cabrat si grila din aluminiu care completeaza look-ul iconic. 

Logic3 Ferrari

Ambele colectii includ atat seria de boxe GT1 cat si varianta clasica, over-the-ear, inspirata din castile de protectie purtate de mecanicii de cursa in F1. 

Logic3 Ferrari

Pretul modelelor din seria Scuderia variaza intre 334$ si 441$, in timp ce boxele costa de la 667 (cu fir) la 835 de dolari (varianta Bluetooth) Pentru seria de lux, Cavallino, fanii trebuie sa scoata din buzunar intre 389 si 481 de dolari. Boxele branduite astfel sunt mai performante si costa aproape 1.000 de dolari

Logic3 Ferrari

Logic3 Ferrari