Pierdere materială enormă pentru Tzancă Uraganu, zilele trecute: una dintre mașinile lui, un Ferrari care costă aproximativ 220.000 de euro, a fost implicată intr-un accident rutier.

Din câte se pare, la volanul bolidului se afla șoferul lui Miraj Tzunami, fratel lui Tzancă Uraganu. „Mergeam pe banda a doua, către Rahova, și m-a acroșat ușor, am pierdut controlul volanului și m-a aruncat pe parapet”, a spus bărbatul care se afla la volan.

„A depășit șoferul meu. De atâția ani de zile, cred că e pentru prima oară când face accident. A atins și, în momentul când a atins, a pierdut controlul mașinii și ne-am învârtit așa pe carosabil până am intrat unde vedeți”, a spus Miraj Tzunami despre accidentul în care Ferrari-ul a lovit patru mașini, după care s-a oprit într-un copac.

Testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, șoferul mașinii a ieșit negativ la toate substanțele.

@da.ne.zu #fyp #fypシ #5pasidebine #xyzbca #tzancauraganu #crash #accident @tzzzancauraganu ♬ Banii - Tzanca Uraganu & Manele Mentolate

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20.20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers. În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, au anunțat polițiștii.