Ghinioanele de țin scai de Becali. Mașina fatifundiarului din Pipera a fost implicată într-un accident și a ajuns într-un șanț pe marginea drumului. Deși inițial se credea că la volan a fost șoferul său, ulterior Becali a confirmat că el conducea bolidul în valoare de 500.000 de euro.

În urmă cu mai puțin de două luni, autoturismul lui Becali a mai fost implicat într-un accident în București, după ce o șoferiță nu a păstrat distanța și a intrat în spatele bolidului.

Becali a ajuns cu mașina în șanț

Patronul FCSB a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică. Incidentul s-a petrecut pe Centura București, după ce Gigi Becali, aflat la volanul unui Rolls-Royce, a încercat să evite un șofer care a intrat în depășire. 

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta“, a spus Becali pentru gsp.ro.

IPJ Ilfov a transmis un comunicat oficial despre un Rolls Royce găsit în șanț:

”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț. La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești, mai transmite IPJ Ilfov”, potrivit g4media.ro.

Poliția a mai transmis că în momentul verificărilor nu se afla nimeni în mașină:

„La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”.

Foto Facebook @narcis drejan