Un copil de 10 ani a fost prins de Poliție în timp ce conducea o mașină în Găești. Acesta nu este un caz izolat, în urmă cu câteva zile, un alt copil de 12 ani a fost prins în localitate.

Copii la volan

Un copil de 10 ani a fost depistat în trafic de poliţişti conducând o maşină în localitatea dâmbovițeană Voia şi în autoturism mai era un copil, de 11 ani, anunță IPJ Dâmboviţa.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 16,27, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe raza localităţii Voia, un autoturism. La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un minor de 10 ani, din localitate, iar ca pasager în autovehicul a fost identificat un alt minor, de 11 ani„, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

În urmă cu trei zile, în aceeaşi localitate a fost prins la volan un copil de 12 ani, tot la un control în trafic.

Un copil de 12 ani a fost prins în trafic de poliţişti la volanul unui autoturism, a informat sâmbătă seara IPJ Dâmboviţa.  

"La data de 25 februarie, în jurul orei 20,55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe DJ 702A, în localitatea Voia, un autoturism. La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un minor de 12 ani, din localitate, iar ca pasageri în autovehicul au fost identificaţi alţi doi minori, de 13 şi 14 ani", a precizat IPJ Dâmboviţa.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Foto Imago