Ziua de 20 iulie va rămâne cu siguranță în memoria unei familii din Italia ca cea mai neagră zi din viața lor: Mattias Orsus Brischetto, un tânăr în vârstă de 21 de ani, cunoscut drept Nicolas, a murit în timp ce făcea live pe Facebook și mașina în care se afla rula cu 293 de kilometri pe oră!

Accidentul devastator a avut loc pe Grande Raccordo Anulare din Roma, iar imaginile live au fost publicate de aproape toată presa din Italia. Însă jurnaliștii din Peninsulă au descoperit un lucru și mai șocant, imediat după înmormântarea tânărului: Nicolas nu era la prima abatere!

Din câte se pare, în luna ianuarie, Mattias Orsus Brischetto a făcut live pe Facebook în timp ce conducea cu o viteză și mai mare decât în noaptea în care a murit! „Pentru a merge cu 334 de kilometri pe oră este nevoie mai întâi de o mașină, apoi de curaj”, spunea el în iarnă, când se afla la volanul mașinii și era filmat de un prieten.

Însă, pe 20 iulie, când a murit, el nu se afla la volanul mașinii, ci pe scaunul din dreapta, și îl filma pe șofer. Din păcate, din cauza vitezei foarte mari, băiatul a pierdut controlul mașinii și s-a lovit de o balustradă, după care mașina s-a răsturnat. Iar Nicolas a zburat din autoturism și a murit pe loc.