Jaguar se tine bine in coasta celor de la Porsche, inca de la lansarea F-Type, dar britanicii vor mai mult. Jaguar planuieste un F-Type Coupe care sa distruga orice concurenta. Principalul adversar pe care britanicii l-au luat la tinta e Porsche 911 Turbo S, de 553 CP.

Jaguar F-Type R-S - 4

“Am realizat deja o versiune Jaguar R-S. Are peste 700 CP si va atinge o viteza maxima mai mare de 320 km/h. Va fi un adevarat monstru”, au declarat surse din interiorul companiei britanice pentru revista Auto Express.

Jaguar F-Type R-S - 1

Jaguar F-Type R-S ar putea folosi tehnologia dezvoltata pentru hibridul C-X75, pentru a atinge performantele astea. Mai exact, un motor turbo sau supraalimentat, de 1,6 litri, cuplat unor motoare electrice, care ar totaliza 700 de cai putere.

Jaguar F-Type R-S - 2

Cel mai probabil, urmatorul Jaguar va fi albastru, culoarea French Racing Blue fiind rezervata doar celor mai agresive modele ale brandului englez. Cei de la Autocar au incercat sa prezinte si cum ar putea arata masina. Versiunea F-Type Coupe standard va fi lansata in 2014, dar bolidul R-S nu va vedea lumina zilei cel putin pana in 2016.