Nu stii cum sa te dai pe un skateboard cu 4 roti? Incearca mai bine cu unul pe doua roti! Nu. Nu ne-am pierdut mintile si nici macar nu ne gandim sa-ti spunem cum sa tai un skate in doua si sa faci acrobatii ca la circ. Asta pentru ca nu doar masinile au captat atentia vizitatorilor Salonului Auto de la Frankfurt.

O companie germana vrea sa reinventeze modul in care ne deplasam si o ia pe urmele Segway. S-Walker Board e de fapt un skateboard contra naturii, un fel de trambulina pe roti cu giroscop si microcipuri. Are doar doua roti si singurul lucru care te impiedica sa nu te duci direct in nas e tehnologia din spatele Segway.

S-Walker Board

Nemtii spun ca hibridul S-Walker poate duce un adult de maximum 80 de kilograme cu o viteza maxima de 10 km/h. Bateriile te tin pentru o cursa de 20 de kilometri. Totusi, e nevoie de ceva talent ca sa-ti poti tine echilibrul la viteza maxima.

S-Walker Board

Daca nu te cheama Tony Hawk, te poti multumi cu o viteza de 5-6 km/h, timp in care vei invata cum sa iei curbele, sa opresti sau sa accelerezi doar mutandu-ti greutatea de pe un picior pe altul. Tehnica e asemanatoare cu cea folosita de Segway, doar ca acolo mai ai si un ghidon de care sa te tii. S-Walker va costa 699 de euro.