Astfel, în topul celor mai populare artiste din lume realizat de platforma Spotify au fost incluse, în ordine, Rihanna, Katy Perry, Lana Del Rey, Beyonce, Pink, Lady Gaga, Taylor Swift, Ellie Goulding, Florence + The Machine şi Miley Cyrus, informează bbc.co.uk.

De asemenea, platforma Spotify a confirmat că Rihanna este cea mai populară artistă în Marea Britanie, poziţiile următoare fiind ocupate de Beyonce, respectiv Katy Perry.

Rihanna

Rihanna, care nu a mai lansat niciun material discografic din 2012, pregăteşte un album conceptual, inspirat de filmul de animaţie "Home", în care solista asigură vocea unui personaj, adolescenta Gratuity "Tip" Tucci.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat în 2012, an în care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".

Rihanna

De asemenea, Rihanna va porni, în august, într-un mini-turneu în Statele Unite, împreună cu Eminem, pentru a susţine o serie de concerte în New York, Los Angeles şi Detroit.