Începând cu 24 februarie 2022, ziua în care Vladimir Putin le-a ordonat trupelor ruse să invadeze Ucraina, țara vecină trece printr-un război de proporții.

Chiar dacă multă lume nu se aștepta ca în lumea zilelor noastre să mai existe războaie, iată că Vladimir Putin pare că vrea să rescrie istoria. Astfel că armata lui a atacat Ucraina, iar luptele par a fi departe de a se încheia.

Persoane de pe tot globul și-au arătat susținerea față de poporul ucrainean, iar multe vedete au fost solidare cu oamenii care se află în necaz. Recent, Lewis Hamilton a avut și el un mesaj pentru poporul ucrainean, folosindu-se de un clip video realizat de Unicef într-un centru de refugiați din România.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNICEF (@unicef)

Lewis Hamilton a share-uit pe story clipul video de mai sus și a avut și un mesaj: „Mă rog pentru oamenii din Ucraina! Puterea de care au dat dovadă în tot acest timp este incredibilă. Trebuie să-i ajutăm și să-i ridicăm. Familiile sunt mutate, separate și ucise. Ucrainenii, în special femeile și copiii, au trecut prin violență și au nevoie de ajutorul nostru”.