Un Lamborghini Huracan a salvat viața a doi oameni! Poliţiştii italieni au traversat o parte din ţară cu o maşină Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul, a anunţat marţi Poliţia Naţională.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Poliţiştii italieni au traversat țara pentru a livra doi rinichi

Oamenii legii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

În fotografiile postate de poliția italiană pe pagina de Facebook, pot fi văzuţi un agent  şi o asistentă care instalează în portbagajul maşinii de curse o cutie frigorifică medicală albastră în care se aflau cele două organe.

"Pe drum, pe autostradă, pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viaţa. Datorită unui Moş Crăciun special al Poliţiei Naţionale, două persoane au primit câte un rinichi donat"

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.

Foto FACEBOOK