Nu lasa o pana sa-ti strice concediul! Ce poti face daca ai ajuns in aceasta situatie

Cred ca nu este persoana care sa nu se fi lovit de o astfel de situatie. Nu neaparat exact acelasi caz, insa e frustrant ca un moment pe care l-ai asteptat atat de mult sa fie stricat de ceva ce nu poti controla. Sa luam acest exemplu.

Te pregatesti sa pleci in concediul pe care l-ai asteptat in ultimele luni. Ai planificat totul pana la ultimul detaliu. Te urci in masina si pleci la drum. Insa oricat ai pregati in avans, nu poti sa anticipezi neprevazutul cum ar fi o pana sau o avarie iremediabila. Si iata cum poate fi ruinat un concediu.

Desigur, poti inlocui imediat roata si sa-ti continui drumul, singurul lucru care te deranjeaza fiind timpul pierdut pentru a porni din nou la drum. Dar ce faci daca mai ai mult de mers? Poti sa o patesti din nou. Sau daca nu aveai roata de rezerva din prima?

Situatia poate fi si mai complicata daca trebuie sa ajungi la destinatie la o anumita ora. Poti pierde avionul sau sa ratezi check-in-ul. Astfel, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te asiguri inainte de plecare ca toate lucrurile sunt puse la punct si din acest punct de vedere.

Nu lasa o pana sa-ti strice concediul! Ce poti face daca ai ajuns in aceasta situatie

Cea mai buna solutie este sa te asiguri ca ai mereu 4 anvelope de cea mai buna calitate. Iar daca una dintre ele sufera o avarie, sa o inlocuiesti imediat. Iar acest lucru este mai simplu cu asigurarea "Tyrelife Pirelli". Aceasta iti inlocuieste automat una dintre cele 4 anvelope in caz de avarie.

Asigurarea este valabila pentru anvelope de vara, iarna sau all-season, pentru autoturisme sau SUV. Ce trebuie sa faci? Achizitioneaza si monteaza un set de 4 anvelope Pirelli la unul dintre dealerii autorizati si beneficiezi de asigurarea Tyrelife

Daca esti undeva in Romania, la munte sau la mare, ai sigur un dealer aproape de tine. Il gasesti foarte rapid daca intri aici

Nu lasa o pana sa-ti strice concediul! Ce poti face daca ai ajuns in aceasta situatie