O mașină Volkswagen Beetle implicată într-un accident acum câteva zile, pe raza localității Sănduleni, din județul Bacău, a fost prădată de hoți, până ca proprietarul să apuce să o pună pe roți și să o tracteze până la un service, anunță Ziarul de Bacău.

”Să te bucuri la un om care putea să moară, să furi roțile la mașină. Ofer 500 euro pentru cele 3 roți”

Mașina fusese închiriată din Onești și, deși s-au rostogolit cu ea de mai multe ori, șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat teferi. La scurt timp de la producerea accidentului, hoții au furat trei dintre jante, cea de-a patra fiind prevăzută cu sistem antifurt. Plus alte obiecte găsite în interior, precum cricul și trusa medicală.

Proprietarul autoturismului oferă recompensă 500 de euro celui care ajută la identificarea hoților.

„Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4 roată avea prezon antifurt. Să te bucuri la un om care putea să moară, să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă. Rog share. Mulțumesc” este mesajul postat de proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.

FOTO unupetrotus.ro