Reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) au semnalat un caz de pericol în trafic. Recent inspectorii RAR au scos din circulație un BMW depistat în trafic fără discurile de frână ale roților din spate, acestea fiind demontate.

Reprezentanții RAR reamintesc faptul că deținătorii de mașini au obligația să le mențină în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări.

"Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața, la propriu.

Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau anulate!

Vă reamintim că deținătorii de autovehicule au obligația să le mențină în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări.

În primul semestru din anul 2022, 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc iminent de accident. Le mulțumim colegilor că au scos din trafic acest autovehicul!", au scris reprezentanții RAR pe pagina de Facebook.

Cei de la Registrul Auto Român ne-au obișnuit cu tot felul de postări neobișnuite pe pagina oficială de Facebook.

Foto: Registrul Auto Român Oficial