„Silver by Aston Martin” se numeste noua gama de argintarie pentru cei cu dare de mana. Constructorul a apelat la Grant MacDonald, unul din numele mari in domeniul argintariei de lux. Gama include cosuri de lux pentru picnic, pahare de sampanie, carafe de vin, suporturi pentru lumanari, obiecte din portelan si bineinteles, tacamuri. Toata linia e moderna, dar obiectele sunt lucrate manual intr-un stil care aduce un omagiu vremurilor pretuite de englezi.

Aston Martin lux


Linia de argintarie Aston Martin are cinci sectiuni: mancare, bautura, cadouri, machete, calatorie&picnic si personalizari. Ultima divizie se numeste, culmea, „Q by Aston Martin”, la fel ca in filmele cu celebrul agent 007.

Pahare Aston Martin


Preturile sunt la fel de piperate precum cele ale masinilor lui Bond. Un simplu cutit cu aur de 24 de carate costa peste 1.500 de dolari, in timp ce pentru un cos de picnic Aston Martin ar trebui sa platesti cam 4.300 de dolari. Materialele sunt unul si unul: lana scotiana, portelan englezesc, in de Damasc si ornamente din platina.

Carafa Aston Martin


Un adevarat James Bond n-ar pleca de acasa fara un set complet de cutite. Aston Martin s-a gandit si la asta si va lansa colectiile „Quantum Dining” – un set de 12 piese placate cu argint si ruteniu negru (14.800 $) si „Quantum China” – farfurii de cate 227$ bucata.

Aston Martin picnic


Piesa de rezistenta e insa macheta ONE-77, din argint, montata pe lemn de trandafir. Macheta costa mai mult decat o masina de lux (80.000$) si a fost prezentata la Expozitia Maison&Objet din Paris. In martie, la Salonul Auto de la Geneva, Aston Martin va lansa si un al doilea cos de picnic de lux.

Macheta Aston Martin