La inceputul acestei saptamani, cei de la Nvidia au primul 'supercip', Tegra X1. Este cel mai puternic cip pentru mobil din lume, avand mai multa putere decat cel mai rapid supercomputer din urma cu 15 ani. Momentan, cipul este folosit numai pentru sistemul Nvidia Drive, ce ofera un computer pentru masina la cel mai inalt nivel, primul fiind implementat in interiorul masinii Renovo Coupe, un supercar electric ce costa 529.000 de dolari.

art 1

Renovo Coupe este o masina electrica ce are 500 CP, capabila sa ajunga de la 0 la 100km/h in mai putin de 3.4 secunde. Renovo a avut doar 3 saptamani pentru a integrat software-ul Nvidia Drive in supercar-ul sau; in ciuda vitezi insa, touchscreen-ul de 11.6 inch acompaniat de instrumentele digitale au un aer futurist.

Ecranul are optiuni pentru harta, muzica si alte functii ale masinii precum incalzirea sau racire. Se poate conecta la telefonul tau prin Bluetooth. Poti, desigur, sa imparti ecranul astfel incat sa ai optiunile pentru muzica si caldura in timp ce in partea superioara ramane harta.