În primele zile ale lunii iulie, Dorian Popa a avut mai multe concerte prin țară, iar în drumul spre unul dintre evenimente a avut parte și un incident cel puțin bizar.

Celebrul artist a ajuns la concert cu mașina personală, un bolid de lux, iar în apropierea scenei era așteptat de o mașină de poliție.

„În puține orașe sunt escortat până la scenă”, a spus Dorian Popa, după care a coborât de la volan și s-a îmbrățișat cu oamenii legii.

@caple.marian @dorianpopahopa ???????? #fyp #dorianpopa ???????? #gogosu ♬ sunet original - Căplescu G. Marian

Cei care au filmat întreaga scenă și au postat-o pe TikTok au observat însă un aspect care nu ar fi trebuit neglijat de polițiști, după cum notează jurnaliștii de la Mesajul: Dorian Popa nu avea plăcuțe de înmatriculare la mașină, în partea din față.

„N-are numere pe față? Nici nu-i trebuie, că-l știe toată lumea, oricum”, spune cel care a filmat întreaga scenă.

Potrivit celor de la AvocatNet, șoferii care conduc mașini care au doar una dintre plăcuțele de înmatriculare pot primi între 9 și 20 de puncte de amendă și 6 puncte de penalizare, iar certificatul de înmatriculare trebuie reținut de oamenii legi. Mai mult decât atât, polițiștii pot, potrivit Codului Rutier, să imobilizeze mașinile atunci când șoferii conduc vehicule fără plăcuțe de înmatriculare.