Cadoul de Crăciun primit de Rihanna de la rapperul Jay-Z şi de la managementul casei de discuri Roc Nation este un automobil Porsche în valoare de 160.000 de dolari, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa născută în Barbados a primit marţi acest automobil, un model argintiu Porsche 911 Turbo S, prin intermediul căruia managerii casei de discuri Roc Nation au dorit să marcheze debutul sărbătorilor de iarnă şi să o felicite pe artistă pentru încă un an plin de succes în industria muzicii pop.

Rihanna

 

Rihanna a postat o serie de fotografii cu noul ei automobil pe site-ul de partajare de imagini Instagram.com şi a postat un mesaj în care a avut şi o referire la cântecul "Clique" lansat de Kanye West.

Rihanna

 

"Nimeni nu va îndrăzni să se ia de «Clique» a mea (sic)!! Vă mulţumesc tuturor, fraţii mei de la Roc Nation! Vă iubesc, băieţi. Sunteţi nebuni că mi-aţi luat ceva atât de periculos", a scris artista.

Rihanna

 

Potrivit jurnaliştilor britanici, maşina se va asorta perfect cu garajul vilei pe care Rihanna a cumpărat-o recent, cu 12 milioane de dolari, în oraşul californian Pacific Palisades.