George are 27 ani și a acumulat deja patru ani de experiență în domeniul financiar. A absolvit în anul 2014 Facultatea de Relații Economice Internaționale și a urmat cursurile unui master de risc financiar. Și-a ales acel master deoarece ”era singura opțiune care îi oferea o direcție concretă de viitor”. Pasionat de cifre și de riscurile care pot apărea în cazul investițiilor a trecut prin cei doi ani cu interes și multă curiozitate.

 

Auditor

 

În timpul primului an de master a început un internship în zona de audit financiar, specializarea lui fiind în industria financiară. În următorii doi ani a trecut de la nivelul de associate la cel de senior associate, având ocazia să lucreze cu o serie de clienți importanți din sectorul bancar.

Cu fiecare pas pe care l-a făcut, George a început să fie tot mai pasionat de rolul pe care și l-a ales, astfel încât la mijlocul anului 2017 a făcut trecerea spre un rol mult mai complex în zona de controlling financiar în cadrul unei societăți financiare.

Cum a început să se dezvolte pasiunea pentru motoare în acest caz?

Experiența acumulată l-a ajutat să devină tot mai rapid cu funcțiile din excel, ia rapiditatea s-a reflectat și în pasiunea lui: acea de a avea un motor și de a fi un șofer cât mai bun. Cum rolul de auditor presupune atenție și multe ore suplimentare, George și-a alocat puținul timp liber pentru a căuta cel mai potrivit model pentru el și pentru a se plimba cât mai mult.

Cum a început viața lui de motociclist?

Și-a cumpărat primul motor în 2013, o motocicletă super sportivă de 100 cai putere și 220kg, un model care nu era neapărat cea mai bună opțiune pentru un începător. Deși îl împărțea cu fratele lui mai mare, a continuat să conducă și să învețe cum să controleze motorul cât mai bine.

Cu gândul de a își cumpăra un model mai nou, mai performant și mai potrivit așteptărilor lui, a început, odată cu al doilea lui an ca angajat, să pună bani deoparte, uneori și 90% din salariul lunar. În mai puțin de doi ani avea banii, se gândise la model și a ales ce era mai potrivit pentru el. După ce l-a achiziționat a continuat să investească într-o cască performantă, în articolele vestimentare necesare și a culminat prin identificarea și cumpărarea unei camere de acțiune.

Curioși fiind, l-am luat la întrebări pe George despre primele lui drumuri în București, dar și despre cele în afara orașului: cum le-a resimțit, cum a fost când alături de el pe motor a mai urcat și altcineva sau cum a reușit să dezvolte pasiunea lui pentru condus cu munca de zi cu zi.

Filmările și discuțiile cu el le vom dezvolta din episodul 2 al acestui sezon în care vom vedea imagini din plimbările lui prin oraș!