Lamborghini, Peugeot, BMW sau Audi sunt doar ultimele nume care au anuntat in mai putin de 2 luni ca se pregatesc sa construiasca biciclete.
De ce goana asta dupa acest segment pe doua roti? Probabil se naste un nou trend. Oricum ar suna si Aston Martin e pregatita sa intre pe aceasta zona.

Bicicleta pe care nu dai la pedale, dar dai ora exacta!

Bicicleta gandita de producatorul britanic de lux nu se putea sa se lase mai prejos decat orice alta masina din gama companiei. ONE-77 urmeaza sa fie construita integral din carbon, o sa aiba cele mai performante dotari SHIMANO, piele de cea mai fina calitate si un pret pe masura: 25,000 de euro.

Destul de piperat pentru un om de rand, dar oricum e de stiut ca noua bicicleta de la Aston Martin se va produce in doar 77 de unitati.

Uite cum arata o bicicleta produsa de Lamorghini

Cu ce vine nou Aston Martin? Britanicii s-au gandit ca trebuie sa iasa in evidenta cu "ceva" asa ca au dezvoltat si au implementat pe aceasta bicicleta un sistem electronic de monitorizare a performantelor ciclistului.

Bicicleta poate inregistra mai bine de 100 de functii, majoritatea urmarind starea de sanatate a celui care se afla pe sa.
ONE-77 o sa-ti poata afisa pulsul in orice moment, temeperatura corpului, puterea cu care invarti pedalele sau gradul de dezhidratare.

EA POATE sa-ti strice relatia intima cu prietena ta :)