Ferrari, serios? Chiar nu ati gasit un fotograf sau vreun aparat foto mai de Doamne-ajuta pentru poza asta? Parca ar fi facuta cu unul din primele telefoane mobile cu camera. Sau poate specialistii lor in social media au dat dovada de zel extrem si au optimizat fotografia pana n-a mai ramas nimic. Mai mult, ce sperati sa dezvaluiti cu acest ultim teaser? Pentru ca, in afara de calutul cabrat si rosul aprins, poza asta nu spune nimic despre succesorul lui Enzo, care va fi lansat marti la Salonul Auto de la Geneva! Vine doar cu promisiunea ca, incepand de vineri, Ferrari va publica zilnic cate un indiciu despre noua masina.

Noroc ca noul hypercar, Ferrari F150, ii va face pe toti sa uite de gafele de comunicare ale italienilor. Dar nici macar numele noii supermasini nu e o certitudine. Toate informatiile din lume acum se situeaza pe teritoriul zvonurilor.

Ferrari F150

Singurele certitudini sunt fotografiile spion cu noul Ferrari camuflat si motorizarea hibrid. Ferrari F150 a fost filmat in actiune si in teste pe circuitul de la Fiorano, iar sunetul motorului e absolut demential.

 De pe urma fotografiilor spion, desgnerul Josiah LaColla a ajuns la variantele de mai jos, Ramane sa vedem pe 5 martie cat de apropiata este de realitate.

Ferrari F150 Render

CITESTE MAI MULTE DESPRE: Salonul Auto de la Geneva

Ferrari F150

Motorul va fi probabil un V12 de 6,3 litri, iar puterea combinata se ridica la 950 CP. Forta e impresionanta dar sistemul HY-KERS va reduce consumul cu pana la 40%. Un alt amanunt ar fi greutatea extrem de redusa a masinii, sub o tona.

Ferrari F150

Chiar si pretul e o enigma, iar zvonurile dau suma de 1,2 milioane de euro, fara taxe. Ferrari nu a precizat numarul exact al unitatilor care vor fi construite, dar surse neoficiale avanseaza un numar de 499, majoritatea fiind deja precomandate.