Momentul ala cand copilul te priveste in ochi si iti pune marea intrebare: “Tati, de unde vin copiii?” Ramai blocat si cauti repede un raspuns. Unul credibil. Ce-i spui? Adevarul? E prea mic. Povestea cu barza e deja depasita. Mai ramane varza. Originalitate zero. Si, brusc, apare salvarea! Kia iti da raspunsul la una din cele mai grele intrebari ale vietii. Si o face cu stil, in noua reclama pentru Super Bowl.

Povestea spusa de tatal din reclama e deja subiect de film. Totul incepe pe planeta Babylandia, unde cei mici traiesc in armonie, pana cand sunt chemati pe Pamant, “la datorie”. Cand vine momentul cel mare, bebelusii din fiecare specie se echipeaza, decoleaza in nave spatiale si incep o calatorie de noua luni catre Terra. Dar mai bine, vedeti singuri finalul povestii. Si da, am uitat sa va spunem! Apare si o Kia Sorento 2014 pe-acolo.

 CITESTE SI: Mercedes CLA - Iti vinzi sufletul pentru ea!

Coreenii de la Kia au fost ocupati in ultimul timp, dar nu din cauza problemelor cu clientii. Spera sa faca impresie buna si la Salonul Auto de la Geneva, unde cap de afis vor fi Kia Cee’d si Pro cee’d, care vor primi mai multi cai putere si un aspect mai sportiv.

Kia Pro cee'd


Pana vom vedea noile modele la Geneva, Kia le face o bucurie americanilor. Pe 7 februarie va prezenta la Salonul Auto de la Chicago un nou concept – Kia Cross GT. Coreenii promit un crossover coupe de lux, mai mare decat Sorento, care va avea aceeasi grila “bot de tigru” si faruri restilizate.

Kia Cross GT Concept

Mai multe detalii nu putem extrage din teaser-ul de mai sus, dar pana pe 7 februarie mai o saptamana. Iar teaser-ul Kia poate insemna si ca am putea vedea Cross GT-ul in productie destul de curand.